+359 895 905 904

+359 889 39 18 17
ПОН - НЕД: 9:00ч - 18:00ч
УСЛУГИ
Ремонт на покрив

Ремонтираме всички видове покриви и покривни конструкции. Било то течащи покриви или повредени, увиснали покриви, тавани, обшивки, комини и вентилационни отвори.

Изграждане на нов покрив

Ние се занимаваме с изграждането на всякакви видове покриви, независимо от  тяхната конструкция. Използваме висококачествени материали, професионални машини и инструменти.

Пренареждане на керемиди

Пренареждане на керемиди се прави периодично, за да се предотврати протичането, на покрива, което ще доведе до прогниване на носещата конструкция и нейното разрушаване.

Хидроизолация

Специализирани сме в извършването на всякакви хидроизолационни и строително-ремонтни дейности, като ги обезпечаваме с пълна техническа възможност и добре обучен екип.

Груб Строеж

Най-добрите цялостни решения за изграждане на жилищни и офисни сгради, основни и частични ремонти. Изграждане на къщи, Бетонови огради, Бетонови площадки, Топлоизолационни системи.

Покривно Тенекеджийство

Онези места от покрива, като комини, калкани, улами, капандури и др., които не могат да се покрият с избраното покривно покритие се покриват (обшиват с подходящ вид ламарина и надеждно се обезопасява срещу външни влияния дъжд, сняг, пожар и др)

Метални и Дървени Конструкции

Изграждане на всякакъв вид дървени навеси беседки гаражи барбекюта тераси. Всички дървени навеси се изграждат с качествен материал предварително обработван импрегниран . Гаранция и качество на достъпни цени.

Вътрешни и Довършителни Работи

Предлагаме пълен набор от довършителни и услуги за вътрешни ремонти на цени, на които не може да откажете.